ABOUT

Vera is het brein achter Another Language. Ze ontwikkelt concepten, is art director en biedt complete producties aan om zo in elk stadium het merkverhaal en het concept te kunnen bewaken.

'Ik focus me op het visueel vertalen van merkidentiteiten. Het vertalen van woorden naar beelden. Dus écht laten zien en laten voelen wat een merk wil vertellen en waar het voor staat'.

De meest succesvolle merken staan ergens voor. Vinden écht iets. Sommige merken dragen hun boodschap visueel zó sterk uit, dat we het meteen snappen. Er echt een gevoel bij krijgen.

Ieder detail in een beeld of foto zorgt voor een ander gevoel. Deze details samen creëren een taal die iedereen verstaat. Maar niet iedereen spréékt deze beeldtaal.

Vera spreekt deze beeldtaal wel. En met het geloof dat het belangrijk is om kennis en talent niet zomaar ergens voor in te zetten, richt ze zich op merken met een goede boodschap, die de wereld een beetje beter proberen te maken. Pas als merken een sterke reden hebben om te doen wat ze doen, wordt ze écht enthousiast.

'Ik geloof dat het zonde is wanneer merken met een sterke identiteit, over visuele details heen kijken.'

- Vera Westenberg

vera-contact1lalala
get in touch

Another Language
+31 (0)6 42 90 42 64
info@anotherlanguage.nl
KVK: 67905676

SOCIAL

instagram     linkedin    facebook